Prémium WordPress sablonok

Ezekkel a gyönyörű honlap sablonokkal azonnal professzionális kinézete lesz a weboldaladnak
Minden sablon követi a legmodernebb webergonómiai elvárásokat, ami érinti a menük elhelyezkedését, a tartalmak megfelelő megjelenítését és az egyéb funkciók könnyű elérhetőségét.

[widgetkit id=4135]

Genesis keretrendszer

A legjobb választás professzionális weboldalakhoz

A Genesis keretrendszer fantasztikus új lehetőségekkel bővíti a WordPress weboldalad. Maximálisan kihasználja a WordPress alapfunkcióit, előnyeit és ezt kiegészíti olyan szolgáltatásokkal, amelyek az elsők közé emeli a weboldalad a konkurenciákhoz képest. Így megelőzöd a versenytársaidat és még több látogatóhoz, ezáltal bevételhez jutsz a WordPress honlapod segítségével.

A Genesis keretrendszer alapja a maximálisan optimalizált és valid kód használata, valamint a legjobb keresőoptimalizálási beállítások lehetősége. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig az aktuálisan ismert legjobb technikákat használják a Genesis keretrendszerben.

A Genesis a világ egyik legnépszerűbb prémium WordPress sablonja. Matt Mullenweg, a WordPress alapítója is személyesen ajánlja a Genesis keretrendszer használatát a WordPress honlapokhoz.
StudioPress Prémium WordPress sablonok
Minden StudioPress – Genesis WordPress sablon ingyenesen használható a Prémium WordPress honlapoknál. Igen, jól olvasod, a világ egyik legjobb WordPress sablonjait teljesen ingyen használhatod! Bármikor válthatsz a legújabbra is, hiszen minden hónapban folyamatosan jönnek ki a legújabb StudioPress – Genesis sablonok.

Egyedi WordPress sablonkészítés

Amennyiben mégsem találtad meg a számodra és a weboldalad számára a megfelelő sablont, választhatod az egyedi WordPress sablonkészítés opciót. Bármilyen grafikai terv alapján elkészítjük az egyedi WordPress sablont a honlapodhoz. Minden egyedi designt a világ egyik legjobb keretrendszerére, a Genesis WordPress alapsablonra programozunk, így lesz az egyik legjobban keresőoptimalizált honlap a te honlapod.