Gyakran Ismételt Kérdések

Itt találod a leggyakoribb kérdéseket a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Mielőtt írnál nekünk, mindenképpen nézd át ezeket a bejegyzéseket, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ.

Általános kérdések

A Prémium WordPress Csomag lényege, hogy fejlesztési költség nélkül, csak egy éves használati díjat fizetve kapsz egy professzionális honlapot, weboldalt. Az éves használati díj magában foglalja a tárhelyszolgáltatást, a honlap, weboldal teljeskörű karbantartását és frissítését, a biztonsági mentéseket, valamint az összes honlaphoz kapcsolódó bővítmény használati jogát is. Így egy nagyon kedvező éves díjat kell csak fizetni, nincs semmilyen extra költség a honlap, weboldal használatához.

Az éves használati díj csak a honlap és a honlaphoz kapcsolódó szolgáltatások használatára jogosítanak, a teljes honlap és a honlap bővítményei az Álomvilág Kft. tulajdonában maradnak mindaddig, amíg meg nem vásárolod a honlap, weboldal tulajdonjogát.

Ezt akkor érdemes, ha úgy döntesz, hogy máshol szeretnéd üzemeltetni a honlapot. Ebben az esetben a tulajdonjog a teljes honlapra és a honlaphoz tartozó bővítményekre is vonatkozik, tehát minden átköltöztethető egy másik tárhelyre. Sőt, a költöztetést kérésre teljesen ingyen megcsináljuk, hogy ezzel se legyen gondod.

Minden általad léterhozott tartalomnak és a honlapra feltöltött bármilyen médiának (képek, videók, hanganyagok, dokumentumok) a tulajdonosa te vagy, ezeket szabadon szerkesztheted, törölheted, illetve újakat hozhatsz létre. A honlapokon, weboldalakon közölt tartalmakért Álomvilág Kft. nem vállal felelősséget, minden a bérlő felelőssége és tulajdona.

A teljes tartalom, minden feltöltött médiával együtt szabadon exportálható bármikor az admin felületen keresztül.

Nem, a szerver különböző szolgáltatásaihoz nem kapsz semmilyen hozzáférést. A Prémium WordPress Csomag lényege, hogy mindent optimalizálunk és minden megfelelően működik. Neked csak az oldal szerkesztésével kell foglalkoznod. Így garantált a legjobb minőség és a biztonság.

A Prémium WordPress Csomagot főleg üzleti célú weboldalhoz, honlaphoz ajánljuk. Kitűnő választás továbbá bármilyen szervezetnek, iskolának egyéb intézménynek. A WordPress és a magazin jellegű sablonok tökéletes választás minden média területén megjelenő cégnek. A professzionális megjelenésnek köszönhetően az egyik legjobb választás mindenkinek, aki igényesen és sikeresen akar megjelenni az interneten, és itt akarja bemutatni szolgáltatásait, termékeit, gondolatait. A rendkívül széles prémium WordPress sablonválaszték minden típusú weboldal, honlap létrehozását lehetővé teszi.

Például: orvosok, ügyvédek, mérnökök, tanárok, éttermek vagy bármilyen fizikai szakmában dolgozók, fodrászok, kozmetikusok.

Természetesen erre is van lehetőség. Bármilyen egyedi módosítást teljesítünk, melyet mindig egyedi díjjal számolunk el. Az elszámolás alapja az aktuális órabér.

Persze. Nagyon szívesen megírjuk és feltöltjük a további tartalmakat is, melyeket mindig az aktuális díjazással számolunk el.

Kérésedre a teljes honlapot elkészítjük. A honlap elkészítés aktuális árait az “Árak” menüpontra kattintva tudhatod meg.

Persze. A kiválasztott sablon módosítását a cég arculatához szívesen elvégezzük. Az elszámolás alapja az aktuális órabér.

Nem. A Prémium WordPress honlap szolgáltatás lényege pont az, hogy a honlaphoz szükséges szoftvereket, a tárhelyszolgáltatást, a honlap elkészítését, frissítéseket, karbantartást és a biztonsági mentéseket együtt kapod meg. Fontos tudnod, hogy a saját tárhelyes megoldás esetén nem járnak ezek a szolgáltatások, tehát az oldal karbantartását, frissítését, a kiegészítők licenceléseit neked kell intézned.

A Prémium WordPress honlap létrehozásánál automatikusan feltöltjük menüpontokkal és tartalmakkal, hogy lásd hogyan néznek ki a különböző tartalmi típusok. Ezeket az oldalakat, bejegyzéseket, kategóriákat és menüpontokat szabadon módosíthatod vagy törölheted.

A Prémium WordPress honlap bérlés egyik plusz szolgáltatása, hogy a különböző prémium kiegészítőket lefordítjuk magyarra. Ezeket folyamatosan készítjük, tehát lehet, hogy nincs minden 100%-osan lefordítva.

A WordPress alaprendszer természetesen 100%-osan magyar nyelvű, így minden alapfunkciót azonnal tudsz magyarul használni.

Nincs. A megrendelő kitöltésével és az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával érvényessé válik a megrendelés. Az előfizetés bármikor visszamondható. A kiszámlázott újabb időtartamot 8 napon belül kell kifizetni. A ki nem fizetett számla a szolgáltatás felmondását jelenti. Ebben az esetben a honlap azonnali törlésre kerül.

Természetesen lehet váltani sablont. Minden új sablon elérhető az admin felületen a Megjelenés menüpont alatt. Szabadon kiválaszthatóak a sablonok, de vigyázni kell az adott sablon egyedi beállításaira, amik elveszhetnek a sablon váltáskor.

Az Email szolgáltatás nem része a Prémium WordPress honlap szolgáltatásnak. Saját domain-es Email szolgáltatást azonban lehet rendelni a domain regisztrációval együtt, ami külön díjas szolgáltatás. Ha ezt mi intézzük, akkor a Forpsi Email szolgáltatását tudjuk megrendelni.

A Forpsi Email szolgáltatásáról és az árakról bővebben itt lehet olvasni: Forpsi Email tárhely »

Kérheted akár a Google Apps szolgáltatás beállítását is a domain-edhez, így a Gmail rendszert használhatod, ami a világ egyik legbiztonságosabb és az egyik legjobb levelezőrendszere. A Google Gmail mellett használhatod a legnépszerűbb Google Apps alkalmazásokat is, mint például a Google Naptár és a Google Dokumentumok.

FIGYELEM! A Google Apps fizetős szolgáltatás. A feltételekről és árakról bővebben itt lehet olvasni: Google Apps »

Fizetéssel és árakkal kapcsolatos kérdések

Az Álomvilág Kft. a BlazeArts Kft. domain regisztrátor partnere, így az általuk biztosított domain végződések közül lehet választani és az oldalukon megtekinthető aktuális árlista tartalmazza a regisztráció és fenntartás árait. A domain regisztráció és fenntartás bármilyen más szolgáltatónál is intézhető. Amennyiben mi intézzük a domain regisztrációt vagy átkérést, ebben az esetben is a BlazeArts Kft. lesz a számlázó és a regisztrátor.

Jelenleg választható domain végződések: .hu, .eu, .com, .net, .biz, .name, .org, .info

Domain regisztráció és fenntartás árak: BlazeArts Kft. hivatalos weboldala és árlistája »

A megrendelő űrlap kitöltésével és az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával válik érvényessé a megrendelés. A megrendelés leadása után díjbekérőt állítunk ki, melynek teljesítése után indítjuk a szolgáltatásunk. A díjbekérőt banki átutalással lehet kifizetni, amelyet lehet személyesen a bankfiókból vagy telebank/netbank szolgáltatáson keresztül is elindítani.

Figyelem! A díjbekérőt és számlát e-számlaként küldjük, azaz emailben fog megérkezni elektronikus formában. Az e-számla rendszer tőlünk teljesen független rendszer, amin keresztül más cégtől is érkezhet számla, aki használja az e-számla rendszerét.

“Az e-számla egy nyílt, platformfüggetlen, nemzetközi szabványokra és ajánlásokra épülő elektronikus számla és számlafizetési szolgáltatás, amely az Interneten keresztül biztosítja közhiteles elektronikus számla kibocsátását és befogadását, biztonságos körülmények között.

A papíralapú bizonylatokat teljes egészében nélkülöző szolgáltatás megfelel az elektronikus számla jogszabályban (Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény) előírt követelményeinek illetve az Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal 2009 10. 26., az elektronikus úton kibocsátott számlákra vonatkozó egyes rendelkezések értelmezéséről kiadott közleményében foglalt ajánlásainak.

A hiteles elektronikus számla a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel és elektronikus aláírással van ellátva.”

www.e-szamla.hu

A díjbekérő és a számla kiküldésekor az emailben található egy közvetlen link, amin a díjbekérőt vagy számlát azonnal meg lehet tekinteni és ki lehet nyomtatni. Az emailben található közvetlen link csak 7 napig érvényes, utána már csak az e-számla rendszer adminisztrációs felületén lehet elérni.

Az e-számla adminisztrációs felületén minden kiküldött számla megtalálható, visszakereshető és onnan kinyomtatható.

Az adminisztrációs felületre a következő linken lehet belépni: https://www.e-szamla.hu/belepes

Itt két adatot kell megadni: azonosítót vagy email címet és a jelszót. Az azonosító minden kiküldött emailben szerepel, az email cím pedig az, amelyikre ki lett küldve az értesítés. Tehát vagy az azonosítót vagy az email címet kell megadni, de csak az egyiket.

A jelszót az első belépésnél le kell kérni a rendszerből, így belépés előtt a “Jelszó emlékeztető” linkre kell kattintani a belépési oldalon. A következő oldalon az azonosító, az email cím és egy biztonsági ellenörző kód megadása után a “Küld” gombra kell kattintani. A rendszer küld egy emailt, amiben a megadott linkre kattintva lehet az új jelszót megadni. Ezután a belépési oldalon már minden adatot meg lehet adni az adminisztrációs felület eléréséhez.

Az adminisztrációs felületen a “Beérkezett számlák” linkre kell kattintani, majd a bal oldalon levő oszlopból lehet kiválasztani a megfelelő dátumot. A számlákat mellette listázza ki a rendszer, ahonnan könnyedén letölthető vagy kinyomtatható bármelyik számla.

A megrendelést követően a honlap adminisztrációs felülete pár órán belül elérhető és teljes jogosultsággal használható. A Prémium WordPress Csomag szolgáltatást mindig előre kell fizetni, a megrendelés leadásának a napjától számítva. A számlát 8 napon belül kell kifizetni.

A további választott szolgáltatások fennmaradó díjait mindig aktuálisan számlázzuk, melyet 8 napon belül kell kifizetni.

További egyedi munkák díjait minden elvégzett megbízás után számlázunk ki, melyet 8 napon belül kell kifizetni.

Késedelmes fizetés esetén a szolgáltatás bizonyos részeit ideiglenesen korlátozhatjuk vagy akár teljes mértékben megszüntethetjük.

A Prémium WordPress Csomagunk aktuális árát az “Árak” menüpontra kattintva tudhatod meg. Az ár tartalmazza az oldal frissítését, gondozását, valamint a prémium kiegészítők folyamatos bevezetését és használatát.

Erre könnyű válaszolni. Az oldalak alapját a világ egyik legjobb ingyenes tartalomkezelő rendszere, a WordPress biztosítja. Ehhez előre kiválogatott prémium sablonokat és kiegészítőket használunk, amiket a webfejlesztői licencek keretein belül vásárolunk meg, melyek drágábbak az egyszeri licenc díjaknál, viszont csak egyszer kell kifizetni. Így nem csak olcsón, hanem gyorsan is tudunk dolgozni.

A kérdések folyamatosan bővülnek. Ha nem találtad meg a kérdésedre a választ, akkor itt írd meg a kérdésed: Kapcsolat »