Prémium WordPress honlap

Az internet egy versenypálya és neked az elsőnek kell lenned!

Prémium WordPress - a legjobb választásEgy hasonlattal könnyen el tudom magyarázni, hogy mi a különbség a Prémium WordPress Csomag és a többi, átlagos weboldal között. Képzeld el, hogy a weboldalad egy autó. Igen, ez az a jármű, amivel közlekedhetsz az internetes információs sztrádán.

Egy átlagos autóval is közlekedhetsz az utakon, tökéletes a hétköznapi feladatokhoz és a hétvégi családi kirándulásokhoz. De ha versenyezni akarsz, akkor már nem elég egy átlagos autó, neked versenyautóra van szükséged, tökéletesen felkészítve, beállítva és felszerelve mindennel, ami ahhoz kell, hogy nyerhess.

Így van különbség a weboldalak között is. Vannak átlagos weboldalak és vannak azok a weboldalak, amik a versenyzőknek szólnak, azoknak, akik az elsők akarnak lenni, akik meg akarják előzni a többieket.

Ehhez olyan alapokkal kell rendelkeznie egy weboldalnak, amit a legtöbben nem is tudnak. Az emberek többsége – és talán még te is – egy weboldalt, honlapot a külseje alapján ítélnek meg. De ne csapjon be a csilli-villi külső, mert ez csak a karosszéria. A lényeg a motorban rejlik és a felszereltségben. Persze, fontos a külalak, de ez nem elég.

A Prémium WordPress Csomagokkal készült weboldalakat a gyönyörű design alatt professzionális motor hajtja és olyan fantasztikus kiegészítőket tartalmaz, amivel a legjobbak közé fogsz tartozni. Végre nem kell aggódnod, hogy jól választottál-e, mert tudod, hogy a legjobb alapokkal rendelkezel.

Egy jó autóval is csak akkor lehet nyerni, ha jó a pilóta. A weboldalad pilótája te vagy és a szaktudásod, tapasztalatod határozza meg, hogy hogyan érsz be a célba. Mi mindent megadunk, hogy az első lehess, de rajtad is múlik, hogy ez megvalósul-e!

Leírás haladóknak ~ Ha már értesz a WordPress-hez és a webhez

A Prémium WordPress Csomag egy előre összeállított WordPress csomag, amely az alaprendszeren kívül tartalmazza a legfontosabb kiegészítőket, ingyenes és fizetős WordPress kiegészítőket egyaránt. Minden kiegészítő felhasználási joga tiszta és engedélyezett. A Prémium WordPress Csomagok árai tartalmazzák a licenc díjakat is.

Tehát amit kapsz lényegében egy komplett weboldal a legnépszerűbb funkciókkal és az egyik legjobb honlap alaprendszerrel. Így nem kell törődnöd a technikai dolgokkal, csak az oldalad feltöltésével. A WordPress használata könnyen megtanulható. Webes felületen elérhető az adminisztrációs felület, így bárhonnan tudod szerkeszteni a weboldalad.

A WordPress platform a világ egyik legnépszerűbb honlap motorja és tartalomkezelő rendszere. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre többet nyújt az alaprendszer a felhasználók számára. Azonban a professzionális felhasználást még mindig nem szolgálja ki az alapkonfiguráció. Ehhez számos beállításra és kiegészítőre szükség van. Sok professzionális felhasználásra programozott kiegészítő pénzbe kerül.

A Prémium WordPress Csomag a világ egyik legjobb keretrendszerét, a Genesis Framework-öt használja. Így biztosítja a legjobb keresőoptimalizálási beállításokat, a fantasztikus rugalmasságot és a kimagasló biztonságot.

WordPress telepítése és beállítása

A WordPress rendszerben számos beállításra szükség van telepítés után. Az optimális beállítások nagyban befolyásolhatják a weboldal használhatóságát, gyorsaságát és helyezését a keresőkben.

Genesis keretrendszer telepítése

A Prémium WordPress tárhelyszolgáltatással ingyen használhatod az összes StudioPress által forgalmazott Genesis sablont. Minden hónapban folyamatosan bővül a sablon választék.

StudioPress – Genesis sablon telepítése

A Prémium WordPress tárhelyszolgáltatással ingyen használhatod az összes StudioPress által forgalmazott Genesis sablont. Minden hónapban folyamatosan bővül a sablon választék.

WordPress kiegészítők telepítése – 50.000+ Ft értékben

Minden prémium WordPress kiegészítőt ingyen használhatsz. A tárhelyszolgáltatással a kiegészítők frissítését is megkapod és a folyamatosan bővülő kiegészítőket is használhatod.

Prémium sablon telepítése

Minden csomaghoz tartozik egy ingyenesen választható Genesis prémium sablon. Ennek a telepítése és a további beállítása is része a csomagnak.

Biztonsági beállítások

Az egyik legfontosabb feladat a fájlok és az adatbázis védelme. Ehhez számos kisebb, nagyobb beállítást kell elvégezni az admin felületen, illetve a .htaccess fájlban. Ezeket a beállításokat csak programozóknak ajánlom!

Prémium kiegészítők telepítése

Ezek a világ legjobb fizetős és prémium kiegészítői WordPress-hez. Mindezt megkapod ingyen! Ha a Prémium WordPress hoszting szolgáltatást is választod, akkor az örökös frissítést is megkapod hozzá, illetve további fantasztikus kiegészítőket is kapsz.

Prémium kiegészítők beállítása

A Prémium Csomagjaim egyik legfantasztikusabb szolgáltatásai, hogy előre összeállított kiegészítőkkel telepítem a WordPress rendszert. Ezeknek a beállításai sokszor bonyolultak és nem egyértelműek. Az optimális honlap működéséhez fontos, hogy a kiegészítők is megfelelően legyenek beállítva.

Kapcsolat űrlap létrehozása

A professzionális űrlapkezelő segítségével könnyedén kialakíthatóak összetett adatgyűjtésre alkalmas úrlapok is. Az alap űrlap egyszerűen kiegészíthető további mezőkkel is.

Keresőoptimalizálási beállítások

A Prémium Csomagok rengeteg keresőoptimalizálási beállítással rendelkeznek. Megadom a lehető legjobb indulást az új honlapodnak, hogy a lehető leghamarabb sikeres legyél.

Google Analytics beállítása

Ma már nem létezhet professzionális honlap analitika nélkül. Ezért természetesen ez is része a Prémium WordPress Csomagoknak. A Prémium díjcsomagokban én ezt be is állítom neked.

Demo tartalom feltöltése

Előre feltöltött tartalom, amiben láthatod, hogy hogyan fog kinézni egy-egy oldal. Ezeket könnyen szerkesztheted, módosíthatod vagy akár ki is törölheted.

Demo menüszerkezet kialakítása

A WordPress rendszerben könnyű a menük szerkesztése, de az induláshoz be kell állítani egy-két dolgot. Ezzel a beállítással előre feltöltök menüpontokat, hogy azokat már csak szerkeszteni kelljen.

Többnyelvű oldal kialakítása

Angol, német, francia vagy bármi más nyelven is létrehozhatod nálunk a honlapod. A tartalmakat teljesen külön tudod kezelni, így akár más szerkezet is kialakítható.

Prémium WordPress honlapszolgáltatás megrendelése »