Ambrus Péter ~ WordPress honlapkészítés

Ambrus PéterA honlapkészítés ötlete 2003-ban született meg. A saját családi vállalkozásunknak kellett honlap, így megkerestem egy weboldal készítő céget, akik az egyszerű weboldalunk leprogramozására 600.000 Ft-os ajánlatot adtak. Akkor úgy döntöttem, hogy megtanulom a honlap készítés és programozás trükkjeit és megcsinálom a saját céges weboldalunkat. Azóta foglalkozok weboldal készítéssel.

2008 óta már csak honlapkészítéssel foglalkozok. Először Joomla alapú weboldalakat készítettem, azonban a WordPress 3.0 megjelenése óta áttértem a WordPress honlapok készítésére. A Joomla után a WordPress megismerése fantasztikus ajándék volt. Megismertem és megtanultam a WordPress alapműködését, a sablonok felépítését és a bővítmények programozását.

A Genesis keretrendszer megismerésével véglegesen eldöntöttem, hogy már csak WordPress alapú weboldalak készítésével akarok foglalkozni. Fantasztikus lehetőségek vannak ebben a nagyszerű keretrendszerben, amivel a WordPress képességeit is egy következő szintre lehet emelni.

Keresőoptimalizálás tanfolyamon is részt vettem, hogy még tovább bővítsem az ismereteimet.

Így a WordPress platform + a Genesis keretrendszer + a keresőoptimalizálási ismereteimet összeadva kínálom most neked a Prémium WordPress honlap- és tárhelyszolgáltatást, amellyel könnyen és gyorsan lehet professzionális honlapot építeni. Mire vársz még? Rendeld meg most és pár órán belül készen is van a Prémium WordPress weboldalad.

További információk rólam

Munkaeszközök ~ Mivel dolgozok?

  • Apple MacBook Pro Retina 13″ ~ Mac OS X Mavericks
  • Apple iPhone 5C
  • Razer Imperator egér
  • Panic Coda ~ webfejlesztő program
  • Panic Transmit ~ FTP kliens
  • Pixelmator ~ Grafikus szerkesztő program
  • 80 Mbit/s internet kapcsolat

Kapcsolat ~ További kérdésed van?