Általános Szerződési Feltételek

A mindenkor érvényes és aktuális Általános Szerződési Feltételek verziója ezen a linken tekinthető meg:

Általános Szerződési Feltételek »

Az Általános Szerződési Feltételek egy verziókövető rendszerben kerül nyílvántartásba, ahol minden egyes változtatást követünk és visszamenőleg is ellenőrizhetővé teszünk publikusan is. Ezeket a verziókat a GitHub platformján hozzuk nyílvánosságra a következő linken: https://github.com/Surbma/altalanos-szerzodesi-feltetelek

Ezen a linken látható az Általános Szerződési Feltételekhez tartozó GitHub repository, ahol az egyes verziók visszamenőleg is megtekinthetők. A master branch tartalmazza a mindenkor aktuális, legfrissebb verziót. A kezdőképernyőn a repository-hoz tartozó dokumentáció olvasható, amelyben leírjuk a szerződésben használt megjelölések jelentéseit, illetve az egyes verziók változtatásait.

A bal oldalon, a dokumentumok és fájlok listázása felett található egy lenyíló menü (Branch: master), ez mutatja az aktuális branch-et. Erre kattintva lenyílik egy kis ablak, ahol a Tags fület választva lehet az előző verziókat megtekinteni. A Git verziókövető rendszer lehetőséget ad az egyes verziók összehasonlítására és a különbségek vizuális megjelenítésére is, így közvetlenül összehasonlíthatóak az egyes verziók közötti eltérések.

Ezzel szeretnénk teljesen nyíltak és hitelesek lenni minden jelenlegi és leendő előfizetőnknek, hogy ne csak az aktuális szerződést láthassák, hanem az elmúlt időszak változtatásait is.